Elefantinpoikanen pelastettiin – sulattaa nyt hoitajien sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienen elefantin poikasen emo ei tuottanut maitoa, minkä vuoksi poikanen jouduttiin lopulta pelastamaan, että se ei nääntyisi nälkään. Nyt poikanen on hoidossa Pittsburgh Zoo -eläintarhassa, jossa se sulattaa jokaisen vieraan sydämen.

Eläintarhassa hoitajien tulee huolehtia poikasesta vuorokauden ympäri, minkä vuoksi he joutuvat vuorottelemaan pikkuisen hoitovastuun kanssa. Hoitajat syöttävät, kylvettävät ja leikkivät poikasen kanssa, minkä lisäksi ne rapsuttelevat poikasen uneen ja jäävät sen vierelle itsekin nukkumaan.

Poikanen joutuu elämään jonkin aikaa hoitajien kanssa ennen kuin se esitellään muille tarhan elefanteille. Heti kun poikanen on tarpeeksi iso ja vahva, se yhdistetään muuhun laumaan, joka toivottavasti ottaa uuden jäsenen omakseen ja osaksi valmista laumaa.