Eniten tienaavat julkkikset paljastettiin – 19-vuotiaalla Kylie Jennerillä tähtitieteelliset tulot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Talouslehti Forbes on listannut vuoden 2017 eniten tienaavat tähdet. Tänä vuonna kärkiviisikkoon nousivat räppäri Sean Combs, poptähti Beyonce Knowles, kirjailija J.K. Rowling, räppäri Drake ja jalkapallotähti Christiano Ronaldo.

Listan nuorin edustaja on 59. sijalla oleva Kylie Jenner. Vasta 19-vuotias tähti tienasi viimeisten 12 kuukauden aikana 41 miljoonaa dollaria. Tämän ansiosta hän sijoittuu listalla korkeammalle kuin esimerkiksi Rihanna ja Katy Perry.

Kylien 36-vuotias sisarpuoli Kim Kardashian päätyi listan 47. sijalle 45,5 miljoonalla dollarilla. Ikäerosta huolimatta Kylie ei siis jää enää kauas sisarensa tuloista. Tähti ilmoitti sijoituksestaan Twitterissä pian Forbesin listan julkaisun jälkeen.

– Vau, heräsin Forbesin 100-listan nuorimpana tähtenä, Kylie julisti.

Kylie Jenner on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä vuoksi. Tähti erosi keväällä poikaystävästään, räppäri Tygasta. Kosmetiikkayrittäjänä, vaatesuunnittelijana ja mallina uraa luonut realitytähti on sittemmin yhdistetty romanttisessa mielessä toiseen hiphop-artistiin, Travis Scottiin.