Hailey Baldwinin upea vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Taannoin hän sai ison mallisopimuksen ja pääsi poseeraamaan Guess Jeansin 35-vuotiskampanjaan.

Eilen Hailey kuvattiin Miamissa, jossa hänellä oli seuranaan lapsia ja Kourtney Kardashian. Seurueen kuvatuin henkilö oli Baldwin, joka tarjosi syliään pikkutytölle. Hailey oli pukeutunut valkoisiin bikineihin.

20-vuotias Hailey Baldwin ei tavallisesti häpeile timmin vartalonsa esittelemistä, minkä vuoksi hän onkin luonnollinen aina alusvaatekampanjoista lähtien naisen omiin paljasteleviin selfie-kuviin. Julkkisperheen tytär onkin aktiivinen somejulkaisija.

Splash
Splash
Splash