Justin Bieber ei esittänyt hittiä festareilla – ruotsalaisfani heitti pullolla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieberin remix-versio puertoricolaisen Luis Fonsin Despacito-kappaleesta nousi taannoin yllätyshitiksi, päätyen soittolistoille muun muassa Suomessa ja Ruotsissa. Kappaleella kanadalaistähden kuullaan laulamassa espanjaksi.

Koska Justin Bieberin espanjankielen taidot ovat rajallisia, ei kappaletta kuitenkaan ole kuultu usein hänen keikoillaan. Tähti kieltäytyi Ruotsin Summerburst-festivaaleilla esittämästä Despacito-hittiä yleisön toiveista huolimatta.

– En voi laulaa Despacitoa. En osaa sitä, Bieber totesi.

Yksi faneista ei suhtautunut hittikappaleesta kieltäytymiseen mielissään, vaan heitti poptähteä pullolla. Laulaja onnistui täpärästä välttymään pullon osumisesta hänen päähänsä. Tilanne ikuistui Youtubessa sittemmin leviinneeksi videoksi.

Refinery29-sivuston mukaan Justin Bieber esitti Despacito-kappaletta taannoisella keikallaan New Yorkissa. Espanjaksi laulamisen sijaan hän kuitenkin korvasi oikeat sanat uusilla, kuten latinalaisamerikkalaisten ruokien nimillä.