Karhuemon epätoivoinen kamppailu videolle – poikanen ei päässyt aidan yli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan karhut löytävät tiensä ihmisasutuksen luo etsiessään ruokaa. Osa karhuista ei tunnu pelkäävän ihmisten tuoksua varsinkaan silloin jos ne ovat tottuneet elämään omakotitaloalueen lähellä. Nyt videolla nähdään miten karhuemo ja poikanen yrittivät päästä omakotitalon pihasta pois.

Karhuemo oli poikasensa kanssa löytänyt tien omakotitalon pihaan. Pihaa ympäröi korkea aita, minkä vuoksi takaisin metsään pääseminen ei ollutkaan niin helppoa. Emo oli hypännyt ongelmitta aidan yli, mutta pentu oli jäänyt pulaan aidan ollessa sille aivan liian korkea.

Videolla nähdään karhuemon taistelu ja epätoivo kun se yrittää saada omaa poikastaan pihasta pois. Emo ei saa poikasesta otetta, mutta onneksi se keksii ovelamman ratkaisun ja johdattaa pikkuisen pihassa sellaiseen kohtaan, jossa aita on matalampi ja kumpikin onnistuu kapuamaan sen yli.