Miehet rapsuttelivat tuntikausia hiekkaa rannalla – ilmasta paljastui upea teos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesäpäivää voi parhaiten viettää rannalla. Veden ääressä on helppo keksiä aktiviteetteja aina uimisesta ja pallopeleistä simpukoiden keräilemiseen ja auringonottamiseen. Nyt netissä on julkaistu kuva vaihtoehtoisesta rantapuuhastelusta.

NTD Television on julkaissut kuvan rantahiekkaan piirretystä kuvasta. Kuva poikkeaa normaaleista kuvioista siinä, että se on tehty usean ihmisen voimin harjaamalla hiekkaan tummempia kohtia. Lopulta kuvio muistuttaa viulua.

Samanlaisia kuvioita on tehty ennenkin muun muassa lumeen tai pelloille. Ilmasta näkyviä kuvioita voi muodostaa myös ruohoa leikkaamalla tai kukkaistutusten avulla. Kuvien tekeminen vaatii jonkinlaista kaavoitusta ennen työn aloittamista, jotta mittasuhteet pysyvät oikeina.

Wow.. Beach Art! 😍

Publié par NTD Television sur lundi 12 juin 2017