Miljonääriksi 500 päivässä: 110 päivän jälkeen saldo jo 485 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauri Salovaaran Miljonääriksi 500 päivässä –projekti on edennyt jo yli viidenneksen, ja nyt oli aika kertoa tilannetietoja. Projektin onnistuminen näyttää tällä hetkellä hyvältä, sillä 110 päivän jälkeen laskennallinen omaisuus on kasvanut nollasta jo 485.000 euroon.

Vuoden puhuja –tittelin voittanut Lauri Salovaara kertoi helmikuussa 2017 aikovansa hankkia miljoona euroa 500 päivän sisällä. Keinona on lähteä osakkaaksi yrityksiin, joita Salovaara neuvonantajineen voi auttaa kasvattamaan arvoaan. Yhteydenottoja on tullut 300 yritykseltä, joista tänään julkistettiin ensimmäiset kuusi. Näiden yhtiöiden laskennalliseksi arvoksi määritellään nyt 485.000 euroa.

Salovaara on nyt mukaan yrityksissä Top Lounges, iHelp.fi, Psyon Games, Healthfactory, Fastball ja Klever. Lisäksi Salovaara kertoi uuden 7Figures Oy -osakeyhtiön perustamisesta, jossa enemmistö osuuksista on hänellä itsellään. Muina osakkaina ovat Jorma Terentjeff, Juha-Pekka Kallunki, Maucca Kärki, Teemu Hostikka ja Sampo Kaulanen.