Scott Disickin bileputki jatkuu – kaksi naista samaan aikaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelmasta myös suomalaisille tutuksi tullut raikulipoika Scott Disick on nähty kymmenien eri naisten kainaloissa kuluneen kevään aikana. Mies turruttaa kaiketi Kourtney Kardashianista eroamisen aiheuttamia haavoja ylenpalttisella bailaamisella ja vehtaamisella.

Kourtney Kardashian toivoo, että hänen kolmen lapsensa isä Scott Disick rauhoittuisi vanhemman vaistojen herätessä uudelleen. Hän olettaa, että miehen elämään tulee sisältöä ainoastaan, jos hän saa viettää lastensa kanssa aikaa. Mies ei ole kuitenkaan tervetullut jälkikasvunsa elämään niin kauan, kun hänen korkkinsa on auki.

Scott Disick ei näytä tippaakaan rauhoittumisen merkkejä. Mies isännöi äskettäin juhlia Las Vegasin 1OAk-klubilla. Miehen yksityisaitiossa parveili naisia, joista Scott valitsi kaksi mieleisintä. Hän suuteli ja kouri molempia naisia samaan aikaan välittämättä ulkopuolisten katseista tai mielipiteistä, E! Online uutisoi.

Julkkispari Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin yhdeksän vuotta kestänyt seurustelu päättyi vuonna 2015, kun railakkaasti juhlinut perheenisä yllätettiin puristelemassa ex-tyttöystävänsä takapuolta. Scott sai lastensa tapaamisoikeuden takaisin, kun oli viettänyt kuukauden pituisen hoitojakson kuuluisassa Cliffside Malibu -vieroitushoitolassa. Hän kuitenkin retkahti uudestaan ryyppäämään.