Kim Kardashianista pikkusiskonsa kilpailija – lanseeraa oman meikkisarjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner on ollut hyvin menestyksekäs hänen Kylie Cosmetics -yrityksensä suhteen. Nyt Kim Kardashian on astumassa samalle alalle Kylien kilpailijaksi lanseeraamalla oman kosmetiikkasarjan.

Kim Kardashian on aiemmin tehnyt Kylien kanssa yhteistyötä, mutta nyt hän on perustanut myös oman meikkisarjan. KKWBEAUTY-nimeä kantava verkkosivu ja joitain meikkisarjan tuotteita lanseerataan 21. kesäkuuta. Nainen on Cosmopolitan-lehden mukaan paljastanut, että hänen kehittelemiin tuotteisiinsa kuuluu ainakin contouring-setti, meikkisiveltimiä ja korostuspuuteri.

Fanit tuntuvat olevan hyvin innoissaan siitä, että he pääsevät ostamaan ja kokeilemaan myös Kim Kardashianin ideoimia ja testaamia tuotteita. Kylien ja Kimin tuotteita tullaan väistämättäkin vertailemaan keskenään, ja jo pelkkä uuden aluevaltauksen julki tuominenkin on saanut fanit vertailemaan siskoksia keskenään ja veikkaamaan kumpiko pärjää alalla paremmin.

@kkwbeauty

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on