Mies tekee hedelmistä taidetta – tuloksia vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Avokadot ovat suosittuja ruoanlaitossa ja välipalana niiden terveellisyyden puolesta, mutta eräs taiteilija on keksinyt hedelmille toisenlaista käyttöä. Daniele Barresi muuttaa kasvikset yksityiskohtaisiksi taideteoksiksi.

Verkossa viime päivinä hämmästystä keränneessä kuvassa Barresi on kaivertanut avokadon hedelmälihaan millintarkkoja kuvioita. Kyseessä on vain yksi lukuisista miehen tekemistä töistä.

Avokadon lisäksi 26-vuotias italialaismies on kaivertanut pikkutarkkoja kuvioita muun muassa melonien, parsakaalien ja jopa valkosipulin pintaan. Ruokataiteellaan palkintoja voittanut Barresi pitää Instagram-sivua, jossa hänen töitään ihailevat kymmenet tuhannet seuraajat.

Daniele Barresi kertoo Mashable-sivustolle innostuneensa ruokataiteesta hääjuhlissa seitsemän vuotta sitten. Miehen mukaan hän aloitti harrastuksen kaivertamalla kuvioita ensin omenoiden kuoreen ja siirymällä siitä muihin kasviksiin.

Ruokataiteilija voitti jo ensimmäisessä osallistumassaan kilpailussa pronssimitallin. Seuraavana vuonna hän voitti jo kultaa Sveitsissä järjestetyssä kasviskaiverruksen MM-kilpailussa. Sittemmin hän on toiminut myös itse kilpailujen tuomaristossa.

 

https://www.instagram.com/p/BVE9rLclJfT/

https://www.instagram.com/p/BUwW3YSFdRm/

https://www.instagram.com/p/BTPTO01l3fG/

https://www.instagram.com/p/BRsfIE6FkgL/