Muistatko käärmeitä paenneen liskon? Snoop Doggilta hervoton selostus videoon!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

BBC:n Planet Earth 2 -sarjassa nähtiin taannoin piinaava kohtaus, jossa kymmenet käärmeet ajoivat liskoa takaa. Jännittävä kohtaus ja liskon taistelu oli niin lumoavaa katseltavaa, että kohtauksesta tuli nopeasti viraalihitti ja videon liskosta kaikkien sankari.

Nyt Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa on nähty uusi osio, jonka nimi on Plizzaneth Earth. Osiossa julkkikset selostavat huikeita luontovideoita. Tällä kerralla räppäri Snoop Dogg sai selostettavakseen henkeä salpaavan jännitysnäytelmän, jossa lisko pakenee käärmeitä.

Yleisö ei pysty pidättelemään nauruaan Snoop Doggin selostaessa kohtausta. Jännittävä luontovideo ja kamppailu elämästä ja kuolemasta saa hyvin nopeasti koomisia käänteitä, kun Snoop Dogg lisää tilanteisiin oman pienen lisämausteensa hauskojen sanojen ja ilmaisujen muodossa.