Humalainen jätti viestin autonsa ikkunaan – pysäköintivalvoja antoi armoa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Auton ajamiseen humalassa ei ole olemassa hyviä tekosyitä. Useimmat suomalaiset jättävät autonsa suosiolla kotiin lähtiessään baariin tai yökerhoon. Yhdysvalloissa näin ei aina ole, ja kiusaus hypätä ratin taakse humalassa yön pikkutunteina saattaa olla vaarallisen suuri.

Wisconsinin Wasaussa työskentelevä pysäköintivalvoja Jim Hellrood oli taannoin kirjoittamassa sakkoa pysäköintiajan ylittäneelle autolle. Sitten hän huomasi auton tuulilasinpyyhkijän alle taitetun viestin.

– Olethan armollinen minulle. Kävelin kotiin, turvallisempi valinta, viestissä luki.

Auton omistaja oli siis selkeästi ollut liian humalassa ajamaan ja jättänyt autonsa parkkiin sakkojenkin uhalla. Hellrood oli yllättynyt autoilijan rehellisyydestä ja kiitollinen hänen päätöksestä olla nousematta ratin taakse alkoholin vaikutuksen alaisena.

Pysäköintivalvoja päätti olla armollinen ajajalle, ja sakon sijaan päästi hänet varoituksella. Wausaun poliisilaitos jakoi myöhemmin Facebookissa kuvan vastuullisen autoilijan viestistä.

– Pysäköintivalvoja Jim Hellrood arvostaa turvallisia valintoja tekeviä ja huumorintajuisia ihmisiä. Niinpä hän antoi taannoin autonsa yön yli parkkiin jättäneelle pelkän varoituksen, kuvatekstissä luki.

 

"Pity Granted, Just A Warning"Parking Control Officer Jim Hellrood can appreciate people making safe choices, and a…

Publié par Wausau Police Department sur lundi 12 juin 2017