Duudson-Jarnon luksuskoti myynnissä 1,6 miljoonalla – oma hissi ja upea kattoterassi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista suosiota jo vuosien ajan Duudsonit-tiimi rakennutti taannoin upean erillistalon Helsingin Huvilakujalle, eli huippukalliille alueelle Eiran ja Ullanlinnan välimaastossa. Taloon muuttivat tuolloin Duudsoneista Jukka Hildén, Jarno Laasala ja Jarppi Leppälä. Nyt talosta on myynnissä Jarno Laasalan upea luksusasunto.

Kuva: Kasslin LKV

Jukka Hildénin 112,5 neliömetrin asunto oli myynnissä jo viime vuonna, ja nyt Laasalan hieman suurempi luksusasunto on tullut markkinoille. Julkisuudestakin tunnettu kiinteistövälittäjä Mira Kasslin myy vuonna 2012 valmistuneen erillistalon 133,5 neliömetrin asuntoa parhaillaan 1,59 miljoonan euron hinnalla. Neliöhinta nousee peräti 11.910 euroon.

Asunnossa on muun muassa saunaosasto, oma hissi saunaosastolta terassille, ulkoporeallas, upea suojaisa terassi ja peräti seitsemänmetrinen lasiseinä. Luksuskoti ei ole lainkaan avoimessa esittelyssä, sillä kohteeseen pääsee tutustumaan ainoastaan ennakkoon sovituissa yksityisnäytöissä.

Kuva: Kasslin LKV
Kuva: Kasslin LKV