Naisten ja miehet pettävät – uskottomuuden syyt eroavat selvästi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteissa pettämisen raja voi olla osapuolista riippuen erilainen. Osalla pettämistä on seksin harrastaminen, mutta muille pettäminen voi olla jo suutelemista, tektiviestien lähettämistä tai flirttailemista. Nyt tuore kysely paljasti miksi naiset ja miehet pettävät tai harkitsevat kumppaninsa pettämistä.

Superdrug Online Doctor -sivusto teki 2.000 ihmisellä kyselyn, josta kävi ilmi, että naiset ja miehet pettävät hyvin eri syistä.

Naiset pettivät todennäköisimmin siksi, että oma kumppani ei enää antanut naiselle huomiota. Naiset pettivät myös siksi, että he saivat toisesta miehestä tukea, he kokivat oman suhteensa epävarmaksi tai toinen mies oli todella komea.

Miesten ensimmäinen ja suurin syy pettämiseen oli se, että toinen nainen oli hyvin kaunis. Miehet pettivät myös siksi, että he kokivat toisesta naisesta kumppanuutta, mies ei voinut vastustaa naisen iskuyrityksiä, ja mies ei saanut enää omassa suhteessaan seksiä.

Super Drug Online Doctor