Pentutehtaasta pelastettu koira näki nyt ensikerran auringon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pentutehtailu on hyvin surullinen ja monissa maissa jatkuva ongelma, jota monet eläinsuojelujärjestöt yrittävät kitkeä pois. Nyt videolla nähdään koskettava tilanne, kun pentutehtaasta pelastettu koira pääsi ensimmäistä kertaa ulos auringonvaloon.

The Humane Society pelasti Pohjois-Carolinan Cabarrus Countyssa sijaitsevasta pentutehtaasta 130 koiraa. Koirat elivät epähygienisissä oloissa pienissä häkeissä, jotka oli pinottu päällekäin pimeään varastotilaan. Pelastuksen aikana koirat joutuivat vähitellen totuttelemaan auringon valoon siristelemällä silmiään, koska ne eivät olleet ennen nähneet kirkasta luonnonvaloa.

Videolla nähdään B.B.-nimisen koiran tarina. Koira oli yksi 130 koirasta, jotka pelastuivat ja selvisivät pentutehtaasta. B.B. oli kokemuksestaan niin uupunut, että uuteen kotiin päästyään se oli pelkästään nukkunut puolitoista viikkoa heräten välillä vain syömään. Uuden omistajan mukaan koirasta huomaa, että se ei ollut aiemmin saanut rakkautta tai kokenut ihmisen syliä, koska nyt se viipyisi mielellään niin kauan ihmisen sylissä kun siitä suinkin pidetään kiinni.