Perheenäiti taisteli puhallettavan flamingon kanssa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lomamatkoilla mieli lepää ja kaikki vakavat arjen puurtamiseen ja työhön liittyvät huolen aiheet unohtuvat. Erään perheenäidin loma ei kuitenkaan ollut täysin huoleton, koska hän koki meressä todellisia ylitsepääsemättömiä vaikeuksia vesipatjansa kanssa.

Huvittavalla videolla nähdään miten perheenäiti suuntaa mereen ison flamingo-vesilelun kanssa. Mereen pääseminen ison puhallettavan flamingon kanssa on jo haaste sinänsä, ja myös uimarenkaan sisälle istuminen näyttää hyvin vaivalloiselta. Videota rannalta kuvaava matkaseurue nauraa vahingoniloisena seuratessaan naisen kamppailua meressä lelunsa kanssa.

Kun nainen lopulta pääsee nautiskelemaan kellumisesta flamingonsa päällä, hän saa huomata jääneensä siihen jumiin. Flamingon kanssa taisteleva nainen onnistuu kiinnittämään rantavahtien huomion, ja miehet saapuvat naisen apuun pelastamaan häntä. Tämä saa tietenkin tilanteen koomisuuden nousemaan vielä aivan uudelle tasolle ainakin kuvaajien naurusta päätellen.