24 tuntia pysyvä huulipuna testissä – näin hyvin pysyi oikeasti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useat meikkisarjat ja isot kosmetiikka-alan yritykset ovat viime vuosien aikana lanseeranneet monia huulipunia ja huulikiiltoja, joiden luvataan kestävän huulilla koko päivän. Nyt naiset laittoivat huulipunat testiin ja katsoivat, että pysyykö huulipunan väri huulilla tosiaan 24 tunnin ajan.

Ladylike-videolla naiset testaavat LipSense-merkkistä nestemäistä huulipunaa, joka lupauksensa mukaan pysyy huulilla vuorokauden ajan. Huulipunan tulisi kestää syömistä, juomista ja jopa suutelemista ilman, että se kuluu huulilta pois. Naisten ensimmäinen huoli tuotteen kohdalla oli se, että tuleeko huulipuna kuivattamaan huulet täysin.

Naisten mielestä huulikiilto tuoksui alkoholilta ja liimalta. Lopulta he kuitenkin pitivät siitä miltä puna näytti huulilla. Yhdellä neljästä naisista huulipuna pysyi kauniina koko päivän. Kahdella puna pysyi lähes koko päivän ja yhdellä puna mureni vähitellen huulilta iltaa kohden.