Adele vieraili palaneen kerrostalon raunioilla – tarjosi tukea sitä tarvitseville

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoon North Kensingtonissa sijaitsevassa Grenfell Towerin tornitalossa levisi keskiviikkona 14. Kesäkuuta tuhoisa tulipalo. Ainakin 17 ihmistä on menehtynyt palon seurauksena, ja sadat ihmiset menettivät onnettomuudessa kotinsa.

Palon jälkeen monet lontoolaistähdet ovat auttaneet uhreja omilla tavoillaan. Niin myös soul-laulaja Adele, joka nähtiin onnettomuuspaikan läheisyydessä tarjoamassa tukea ihmisille. Paikalla oli myös tähden aviomies Simon Konecki.

– Adele nähtiin Grenfell Towerilla tänään antamassa tukea kaikille, joita tragedia kosketti, Adele Fans Club twiittasi.

Daily Telegraph -lehden mukaan tähti piti matalaa profiilia, mutta kuvat hänestä halaamassa ihmisiä levisivät nopeasti verkossa. Myös muun muassa Jamie Oliver, Lily Allen ja Jeremy Clarkson ovat auttaneet palossa kotinsa menettäneitä ja kehottaneet ihmisiä tarjoamaan parhaansa mukaan rahaa sekä tavaraa hyväntekeväisyyteen.