Katy Perry moitti Major Lazer -tuottajan sänkytaitoja – mies iski heti takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry joutui vaikeaan tilanteeseen kun juontaja James Corden käski naista laittamaan hänen entiset rakastajansa paremmuusjärjestykseen. Laulajatähden tuli nimetä kolme parasta seksikumppania järjetyksessä Cordenin antamista vaihtoehdoista.

Katy Perryn vaihtoehtoina olivat tuorein ex-poikaystävä Orlando Bloom, muusikko John Mayer ja DJ-tähti ja tuottaja Diplo. Vaikean valinnan edessä Katy Perry kuitenkin lopulta paljasti, että John Mayer oli paras rakastaja, Orlando Bloom toiseksi paras ja Diplo tuli vertailussa kolmannelle eli viimeselle sijalle.

Thump-sivusto julkaisi Major Lazer -tuottajan huonosta sijoituksesta heti Twitteriin julkaisun, johon Diplo vastasi nasevasti: ”En edes muista ikinä harrastaneeni seksiä”. Myöhemmin Diplo kuitenkin itse julkaisi kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi tulleensa kolmanneksi seksin Olympialaisissa.