NobleFit: Eppu Normaalin Martti Syrjä haastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen on juuri lanseerattu uusi NobleFit-nettisarja, jonka jaksoissa tavataan erittäin tunnettuja suomalaisia julkkistähtiä elämän eri osa-alueilta. Ohjelmasarjan tarkoituksena on käsitellä positiivisia asioita hyvinvoinnin saralta asenteesta ja rakkaudesta aina unelmien tavoittelemiseen.

Ohjelmasarjan ensimmäisessä jaksossa tavataan Eppu Normaali -yhtyeen keulahahmo Martti Syrjä, joka kertoo elämästään, historiastaan ja nykyisistä kuulumisistaan. Syrjä muun muassa toteaa, että negatiivisuudella ei elämässä saavuteta mitään ja paljastaa omat näkemyksensä siitä miten Suomi saadaan taas uuteen nousuun.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat