Pelastettu peura vierailee nyt vanhainkodeissa – hyvää mieltä asukkaille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pieni peuran vasa oli löytynyt metsästä vahingoittuneena, minkä vuoksi se oli kuljetettu eläinlääkäriin. Peuran etujalka oli katkennut ja se piti lopulta amputoida kokonaan. Peuraa ei voinut enää päästää yksin takaisin luontoon, minkä vuoksi se jäi ihmisten luo kasvamaan.

Rudieksi nimetty peura oli vain kaksi päivää vanha kun se löydettiin. Pienen peuran onneksi klinikalla työskennellyt nainen ihastui peuraan ja otti sen kotiinsa hoidettavakseen. Rudie sai heti uusia ystäviä muista eläimistä ja rakastaa myös naisen koiran kanssa leikkimistä.

Rudie tuottaa paljon iloa kaikille kohtaamilleen ihmisille. Rudien omistaja tuo peuran mukanaan välillä vierailulle vanhainkoteihin, joissa Rudie tuo iloa myös vanhuksille. Rudie on vielä niin pieni, että se mahtuu hyvin vanhusten sängylle makoilemaan ja nautiskelemaan saamastaan huomiosta.