Pihalta kuului outoja ääniä – varas oli joutunut satimeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaupungeissa yksi varastetuimmista asioista on varmasti polkupyörä. Monet polkupyörävarkaat ovat niin röyhkeitä, että he hakevat pyöriä jopa suoraan omakotitalojen ja kerrostalojen pihoista. Tällä kerralla yksi mahdollisesti varkaisiin tullut mies ei kuitenkaan päässyt edes pihaan saakka.

Varkaita on hyvin vaikeaa saada kiinni, mutta tällä kerralla miehen vaikerointi oli kiinnittänyt asunnon sisällä olevien asukkaiden huomion. Kun miehet olivat tulleet ulos he olivat huomanneet, että korkeassa aidassa roikkui kiinni mies, joka oli jäänyt vaatteistaan aitaan jumiin yrittäessään kiivetä aidan yli.

Asukkaat yrittävät udella päihtyneeltä mieheltä, että oliko hän tulossa sisäpihalle varkaisiin. Sekavassa tilassa oleva mies yrittää vakuuttaa kiivenneensä korkeaa aitaa ihan muuten vain. Miehet eivät kuitenkaan tahdo uskoa muukalaisen tarinaan vaan päättävät kuvata nolon sattumuksen videolle.