Poika yritti tehdä gangstaräppiä – mutta äiti oli kieltänyt kiroilun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räpin lyriikat sisältävät yleensä melko kovasanaista kieltä. Etenkin gangstaräppi on usein hyvin törkysanaista riimittelyä, jossa kiroillaan, kerrotaan jengien tappeluista ja elämästä kadulla, ja usein liioitellaan myös oikeita tapahtumia ja maalataan hyvin värikkäitä mielikuvia. Eräs nuori mies yritti äänittää kotonaan omaa gangstaräppiä, mutta äiti oli kappaleen sanoituksista eri mieltä.

Mike-niminen nuori mies on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan hauskan videon siitä mitä tapahtui kun hän yritti eräänä päivänä olla gangsteri ja äänittää räppiä kotonaan. Äiti oli kuitenkin toisesta huoneesta kuullut pojan törkeät sanoitukset ja tullut keskeyttämään äänitykset, koska poika ei ollut saanut äidiltä lupaa kiroiluun.

Äiti ryntäsi huoneeseen hyvin tuohtuneena siitä, että poika käytti rumaa kieltä kovaan ääneen. Mike yritti selittää äidilleen, että rumat sanat olivat räppinauhoituksia varten, mutta mikään ei auttanut laannuttamaan äidin tuohtumusta. Lopulta äiti hermostui pojalleen niin paljon, että hän alkoi läpsimään Mikeä kengällä.

When you Tryna be a gangster rapper but you can't curse yet 😂😂😂 @mommajones39

A post shared by Mike (@funnymike) on