Vanhus yllätti auton ratissa – eläytyi näyttävästi Metallican vietäväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni viihdyttää automatkojen aikana itseään kuuntelemalla autossa lempimusiikkiaan ja laulamalla mukana. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa vanhempi mies on yltynyt tanssimaan suosikkikappaleensa tahdissa autossa.

Autolla ajanut kuski on alkanut kuvaamaan tilannetta, jossa hän on huomannut viereisen auton kuskin eläytymässä kunnolla hieman rankempaan musiikkiin. Vanhus kuuntelee autossaan kovalla volumella Metallica-yhtyeen For Whom the Bell Tolls -nimistä kappaletta.

Stereotypisesti ajatellaan, että monien ihmisten musiikkimaku vaihtuu ja muuttuu iän myötä hieman rauhallisempaan klassiseen musiikkiin tai iskelmämusiikin kuuntelemiseen. Videolla nähtävä vanhempi mies todistaa tämän luulon kuitenkin hyvin vääräksi eikä ole pysyä autossaan kuskin paikalla heiluessaan musiikin mukana.