Bella Hadid näytti valokuvaajille takapuolta parvekkeelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallitulokas Bella Hadidin ja poptähti The Weekndin suhteen päätyttyä mies siirtyi melko nopeasti toiseen kaunottareen. Hadid on kertonut edelleen yrittävänsä toipua ensirakkautensa menettämisestä ja erosta, mutta The Weeknd alkoi kuitenkin hyvin nopeasti seurustelemaan laulaja Selena Gomezin kanssa.

Nyt myös Bella Hadid on näyttänyt siirtyneen viimein eteenpäin edellisestä suhteestaan. Mallikaunotar on viime aikoina näyttänyt viihtyvän paljon australialaisen Jordan Barrettin kanssa. Parilla onkin paljon yhteistä keskenään, koska he ovat samalla alalla Barrettin tehdessä myös mallin töitä.

Bella Hadid vietti päiväänsä Barrettin seurassa asunnossa, jonka suuret ikkunat avautuivat kadulle ja antoivat melko estottoman näkymän paparazzeille. Hadid näytti tietävän, että heitä kuvataan, koska hän painautui leikkimielisesti ikkunaseinää vasten näyttäen paljaita pakaroitaan ikkunasta ulos.

#bellahadid

A post shared by Celebritys (@hotcelebrityhunterr) on

#bellahadid

A post shared by Celebritys (@hotcelebrityhunterr) on

#bellahadid

A post shared by Celebritys (@hotcelebrityhunterr) on