Khloe Kardashian valehteli ex-miehelleen – ei yrittänytkään tulla raskaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian yllätti kaikki paljastamalla, että hän ei ikinä oikeasti yrittänyt lasta avioliittonsa aikana vaan pelkästään esitti yrittävänsä tulla raskaaksi. Tieto on perheen lisäksi yllättänyt myös fanit, jotka muistavat miten Kardashian kävi aikoinaan julkisesti hedelmällisyyshoidoissa.

Kardashianit-ohjelmassa nähtiin tuotantokausia sitten miten Khloe yritti saada lasta entisen aviomiehensä Lamar Odomin kanssa. Nainen vuodatti kyyneleitä kameran edessä sen vuoksi, että hän ei tullut raskaaksi hedelmällisyyshoidoista huolimatta. Nyt Khloe kuitenkin paljasti, että hän vain esitti yrittävänsä tulla raskaaksi.

Khloe Kardashian perusteli valhettaan sillä, että hän tiesi heidän suhteensa olevan niin epävakaalla pohjalla, että hän ei olisi voinut tuoda lasta sellaiseen tilanteeseen. Valhe on saanut monet hämilleen, mutta nyt Khloe on kertonut haluavansa perheen uuden poikaystävänsä Tristan Thompsonin kanssa.