Kosto-sarjan näyttelijäpari kihloihin – sarjan fanit innoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen näyttelijäkaunotar Emily VanCamp muistetaan parhaiten Kosto-sarjan pääroolista, jota hän näytteli kolmen tuotantokauden ajan. Sarjassa naisen vastanäyttelijänä toimi Josh Bowman, jonka kanssa nainen on nyt mennyt kihloihin.

Emily VanCamp ja Josh Bowman ovat seurustelleet kuuden vuoden ajan. Nyt VanCamp ilmoitti pariskunnan kihlauksesta iloisella kuvalla, jossa hän on peittänyt kasvonsa käsillä, joista vasemmassa nimettömässä nähdään isolla timantilla varustettu sormus.

VanCampin ja Bowmanin esittämät roolihahmot menivät myös Kosto-sarjassa naimisiin, ja mies ampui Emilyn heidän hääpäivänään. Tämän vuoksi pariskunnan oikea kihlaus on tuntunut faneista erityisen herkulliselta, koska nyt pariskunta tulee menemään myös todellisessa elämässä naimisiin ja luultavasti myös paljon onnellisemmissa merkeissä.

❤️

A post shared by Emily VanCamp (@emilyvancamp) on

paradise❤️

A post shared by Emily VanCamp (@emilyvancamp) on

California Dreamin' 🌊

A post shared by Emily VanCamp (@emilyvancamp) on

Happy birthday and congrats to #EmilyVanCamp who's newly engaged to her #Revenge co-star #JoshBowman! 🎉💍 (📷: ABC/@emilyvancamp)

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) on