Lindsay Lohan kiinnitettiin Harry Potter -tähden brittikomediasarjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lindsay Lohan ei ole juurikaan ollut viime vuosina otsikoissa näyttelemisen ansiosta, mutta nyt tähti on tekemässä paluuta televisioon. Taannoin hänen uutisoitiin olevan mukana The Anti-Social Network -realitysarjassa, ja seuraavaksi on vuorossa brittiläinen komediasarja.

Lohan jakoi Instagramissa kuvan itsestään Harry Potter -elokuvissa Ron Weasleyta esittäneen Rupert Grintin ja komediatähti Nick Frostin kanssa. Tähti paljasti olevansa mukana brittiläisessä Sick Note -komediasarjassa.

Hollywood Reporter -sivuston mukaan entinen teinitähti esittää sarjan toisella tuotantokaudella Grintin esittämän Danielin esimiehen tytärtä. Pomoa esittää sarjassa Miami Vice -sarjasta tuttu amerikkalaistähti Don Johnson.

Sick Note kertoo miehestä, jolla diagnosoidaan väärin parantumaton sairaus. Hän päättää esittää olevansa oikeasti sairas huomatessaan, kuinka paljon paremmin ihmiset kohtelevat häntä.

 

😊Back on set of my new TV show #SickNote 😜

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on