Mies osallistui donkkauskisaan – loksautti jokaisen leuat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donkkikisoissa pelaajien ponnistusvoimat ovat todellisella koetuksella. Donkiksi sanotaan koripalloheittoa, jossa pelaaja hyppää korkealle ilmaan ja heittää pallon alaspäin koriraudan läpi viemällä pallon aivan koriin saakka kiinni kädellään. Nyt Facebookissa on lähtenyt leviämään video, jossa nähdään erään donkkaajan upea taidonnäyte.

Videolla nähdään miten mies osallistuu yleisöstä donkkikisaan. Koripalloilijoita huomattavasti lyhyempi mies ei näytä aluksi herättävän kisan järjestäjätahossa suuria odotuksia, mutta hän onnistuu kuitenkin nopeasti vakuuttamaan kaikki taidoistaan jo ensimmäisen heiton jälkeen.

Mies tekee kisan aikana mitä uskomattomampia donkkitemppuja, joissa hän hyppää ensin monien miesten päiden yli ennen kuin heittää koripallon koriraudasta läpi. Videota katsoneet ovat onnistuneet myöhemmin selvittämään, että yleisöstä kilpailuun osallistunut mies ei ollut kuka tahansa fani vaan Jordan Kilganon, joka on jo ehtinyt niittämään suosiota donkkikisoissa.

The fan surprised everyone! This video exploded the Internet 😮🙂🏀

Publié par Daily Positive sur dimanche 4 juin 2017