Näissä maissa ostetaan eniten seksivälineitä – Suomi sijalla 16.

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten hysteriaa poistettiin satoja vuosia sitten genitaalialueita hieromalla. Jalkovälin hierontaa suoritettiin jopa lääketieteen nimissä viktoriaaniselle aikakaudelle saakka, kunnes lääkärit saivat väsyneiden käsiensä tueksi ensimmäisiä hierontalaitteita. Nykyisin seksivälinemarkkinat ovat miljardibisnes.

Vouchercloud-sivusto on nyt listannut maat, joissa ostetaan eniten seksivälineitä asukasta kohden. Ykkössijalle nousee Tanska, toiseksi Ruotsi ja kolmanneksi Grönlanti. Toisin sanoen Pohjoismaat edustavat hienosti kolmen kärkeä, vaikka Norja onkin vasta sijalla 12. ja Suomi 16. Yhdysvallat on listalla neljäntenä ja Yhdistynyt kuningaskunta viidentenä.

Seksivälineet eivät tilastoinnin mukaan kiinnosta afrikkalaisia tai aasialaisia. Sen sijaan eurooppalaiset maat ovat sijoittuneet vahvasti kärkimaiden joukkoon eroottisten välineiden suosimisessa. Lista on laadittu Googlen luomien analyysien avulla, jossa eri maiden kansalaiset ovat hakeneet netistä dildoja, vibraattoreita, geishakuulia ja penisrenkaita.

Vouchercloud