Cameron Diaz paljasti: ”Tästä syystä naimisiin vasta 42-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Cameron Diaz alkoi tapailemaan Good Charlotte -yhtyeen keulahahmoa Benji Maddenia 2014 vuoden toukokuussa, ja jo puolen vuoden kuluttua seurustelun aloittamisesta pariskunta meni kihloihin. Nyt Diaz on kertonut, miksi hän odotti 42-vuotiaaksi saakka ennen kuin solmi kenenkään kanssa avioliittoa.

Cameron Diaz avautui People-sivuston mukaan Gwyneth Paltrown järjestämässä In Goop Health -tapahtumassa siitä miksi hän meni naimisiin vasta 42-vuotiaana. Diaz kertoi rehellisesti, että seurustellessaan muiden miesten kanssa vakavasti hänestä ei tuntunut siltä, että hän olisi löytänyt itselleen vielä aviomiestä.

Diazin mielestä poikaystävillä ja potentiaalisilla aviomiehillä on suuri ero. Hänestä ei tuntunut aiempien poikaystäviensä kanssa siltä, että he olisivat olleet naiselle sopivia aviomiehiä. Vasta Maddenin kohdalla Diaz oli ollut varma siitä, että hän haluaa viettää koko loppuelämänsä miehen kanssa. Diaz kertoi, että Madden on hänen todellinen kumppaninsa elämässä ja kaikessa, ja hän on hyvin onnellinen löydettyään itselleen miehen, jonka kanssa Diaz on tasavertainen.