Ellen DeGeneresin hulvattomat lapsivieraat – muistatko nämä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Ellen DeGeneres on tunnettu siitä, että että hän esittelee omassa keskusteluohjelmassaan taitavia lapsia, joiden taidot on aiemmin huomattu sosiaalisen median avulla. Monista yhden yön YouTube-hittinä nousseista lapsitähdistä on tullut kansainvälisesti tunnettuja sen jälkeen kun Ellen DeGeneres on esitellyt heidät ohjelmassaan.

Ellen DeGeneres on pitkän uransa aikana ehtinyt esittelemään ohjelmansa jaksoissa lukemattomia uskomattoman taitavia, hauskoja ja fiksuja lapsia. Nyt The Ellen Show on koostanut ikimuistoisimmat hetket lasten kanssa videolle, joka saa katsojan sekä nauramaan että liikuttumaan.

DeGeneres on ehtinyt kokemaan lasten kanssa monia hauskoja hetkiä, jotka on tallennettu videolle. Juontaja on myös tunnettu siitä, että hän yllättää lapsivieraansa aina suurieleisesti, minkä vuoksi onnenkyyneleet ovat väistämättä syntymässä katsojan silmänurkkaan lasten riemun ollessa niin käsinkosketeltavaa.