Jennifer Lopez on meikittäkin upea kaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias laulajatar Jennifer Lopez on yksi upeimmista julkkiskaunottarista, joiden ulkonäkö ei tunnu vastaavan tähden todellista ikää. Nainen nähdään usein näyttävissä esiintymisasuissa ja meikeissä, mutta nyt hän julkaisi itsestään hyvin luonnollisen videon lavan takaa.

Jennifer Lopez kuvasi itsestään videon Las Vegasissa ennen hänen konserttiaan. Nainen on videolla ilman meikkiä eikä hänen hiuksiaankaan ole alettu vielä laittamaan esitystä varten. Lopez näyttää videolla, että hän on myös hyvin kaunis ja itsevarma ilman paksua meikkikerrosta ja näyttäviä esiintymisasuja.

Jennifer Lopez kertoo Instagram-videollaan, että hän rentoutuu ja rauhoittuu aina yksin lavan takahuoneessa ennen esityksen alkua. Ennen jokaista konserttia rentoutuminen ja valmistautuminen myös henkisesti on naiselle tärkeää, että hän pystyy antamaan faneilleen joka esityksessä itsestään kaiken mitä hänellä on annettavanaan.

Getting ready for show night… #jlovegas #allihave #letsgetit

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on