Koira raivostui aalloille rannalla – yritti turhaan puolustaa hiekkakuoppaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lapset rakastavat hiekkarannalla hiekkalinnojen ja erilaisten taideteosten tekemistä. Hiekalla rakentaminen voi olla kuitenkin toisinaan raadollista, koska sade ja noussut merivesi voivat nopeasti huuhtoa taideteokset mukanaan.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa pieni kultaisennoutajan pentu leikkii rannalla. Angus-niminen koira on nähnyt paljon vaivaa kaivaakseen hiekkaan ison kuopan, jota se joutuu nyt raivokkaasti puolustamaan kun mereltä lähestyvät aallot ovat alkaneet uhkaamaan sitä.

Pikkuinen Angus-koira menee kuoppaansa makaamaan ja yrittää haukkua aalloille, että ne eivät tulisi enää lähemmäksi. Lopulta aallot kuitenkin yltävät kuoppaan ja täyttävät sen vedellä. Koira ei voi uskoa silmiään ja on selvästi hyvin tuohtunut tilanteesta ja aaltojen käytöksestä.