Liam Payne paljasti – toinen lapsi jo suunnitteilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisio- ja musiikkiuraltaan tunnetuksi tullut poptähti-juontaja Cheryl Cole ja One Direction -yhtyeestä tunnettu poikabänditähti Liam Payne saivat yhdessä maaliskuussa pojan, jolle he antoivat nimeksi Bear. Pojan syntymästä on vasta kuukausia aikaa, mutta pariskunta on jo nyt keskustellut toisen lapsen yrittämisestä.

Liam Payne kertoi Mirror-lehdelle, että he ovat nauttineet yhteisestä perhe-elämästä hyvin paljon ja käyneet jo keskusteluja toisesta lapsesta. Payne ja Cole haluaisivat tehdä pienelle Bear-pojalle sisaruksen ilmeisesti jo melko ripeällä aikataululla. Payne kertoi, että he eivät tosin halua suunnitella asiaa liikaa vaan katsoa mitä tapahtuu.

23-vuotias Liam Payne kertoi olevansa nyt täysin muuttunut mies perheenlisäyksen jälkeen. Hänen mukaansa Cheryl Cole on upea nainen, joka nauttii äitiydestä täysin rinnoin eikä tahtoisi olla sekuntiakaan pojan luota poissa. Payne arvostaa suuresti myös sitä, että Cole on tahtonut hoitaa poikaa itse eikä ole palkannut ulkopuolista apua kuten moni muu tähti.