Mies löi golfpalloa puun takaa – ystävä arvasi nolon seurauksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Golf on hyvin vaikea laji, joka vaatii harrastajiltaan monien vuosien harjoittelun, hyvää keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä. Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa miehen golfpallo päätyi kinkkiseen paikkaan puun taakse.

Miehen ystävä on halunnut kuvata videolle kaverinsa lyönnin, koska hän on melko varma siitä, että lyönnissä tulee käymään huonosti. Pallo pitäisi lyödä puun takaa niin, että miehen pitäisi välittömästi lyönnin jälkeen pystyä pysäyttämään mailan liike, että maila ei osu puuhun.

Videota kuvaava mies sanoo lyöntivuorossa olevalle ystävälleen, että hän tulee takuuvarmasti rikkomaan mailansa. Kaveri ei usko vaan haluaa kokeilla lyöntiä riskeistä huolimatta. Lyönnissä käy juuri niin kuin mies ajatteli. Mailan liike ei pysähdy vaan se osuu puuhun sellaisella voimalla, että miehen maila katkeaa.