Näitä asioita äidit eivät kuule lastensa sanovan – koskaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen koomikko Troy Kinne huvitti aiemmin videolla, jossa hän esitti kotona sotkevaa poikaystävää, joka luuli astioiden ja pyykkien peseytyvän taian voimalla. Nyt mies on tehnyt hauskan sketsin asioista, joita äidit harvemmin kuulevat lastensa sanovan.

Monesti perheenäidit ovat kotona niitä, joiden harteille siivoaminen lankeaa. Äidit yrittävät saada välillä apua lapsistaan ja miehistään, mutta toisinaan avun pyytäminen kuulostaa vain nalkuttamiselta, joka johtaa siihen, että kukaan ei tarjoa äidille auttavaa kättään.

Troy Kinne on koonnut videolle useita tilanteita, joissa kuullaan näyttelijöiden sanomina asioita, joita äidit eivät ikinä kuule. Videolla lapset pyytävät äitiä muun muassa leikkamaan heidän hiuksensa, tarjoavat apuaan keittiössä ja pyytävät äitejä kirjoittamaan asiansa julkisesti lasten Facebook-seinälle.