Naurava siperianhusky saa hymyn muidenkin huulille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut koirarodut näyttävät siltä, että ne olisivat jatkuvasti vihaisia, mutta osa taas tuntuu hymyilevän läähättäessään. Nyt Instagramissa on alkanut ihastuttamaan suloinen siperianhusky, joka näyttää siltä kuin se hymyilisi ja nauraisi jatkuvasti.

Maru on kolmevuotias siperianhusky, joka vaikuttaa hyvin onnelliselta ja tyytyväiseltä koiralta. Marun perusilme on sellainen, että koira näyttäisi jatkuvasti nauravan iloisesti suupielet ylöspäin. Maru on alkanut niittämään suosiotaan Instagramissa, jossa se on saanut jo yli 213.000 seuraajaa koiran omalle tilille.

Maru-koiran videoita ja kuvia katsoessa ei voi tulla kun hyvälle tuulelle. Koira hymyilee aina niin onnellisesti silmät kiinni, että kuvien katsojienkin sydämet sulavat. Maru on hauskan ilmeen lisäksi myös hyvin persoonallisen näköinen yksilö, sillä sen toinen silmä on kirkkaan jäänsininen ja toinen vaaleanruskea.