Suositut meikkiniksit testissä – näin ne todellisuudessa toimivat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaamisen suhteen on olemassa tiettyjä tapoja miten eri tuotteet kuuluu kasvoille levittää. Monet säännöt meikkaamisen suhteen on kuitenkin tehty rikottaviksi, ja vuosien varrella lukemattomat ammattilaiset ovatkin antaneet muille omia vinkkejään, joiden avulla meikkaamisessa voi onnistua paremmin. Nyt kaksi naista päättivät testata miten suositut meikkiniksit oikeasti toimivat.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt viime aikoina monia erilaisia niksejä, joita naiset ovat soveltaneet meikkaamiseen. Nyt testiin pääsi neljä erilaista niksiä, joissa ripsiin levitetään vauvatalkkia, tummat silmänaluset peitetään punaisen huulipunan avulla, silmien rajaamiseen käytetään teippiä ja rikkinäisestä luomiväristä tehdään huulipuna.

Moni nikseistä toimi kohtalaisen hyvin, mutta punainen huulipuna silmienalusten värin korjaamisessa ei toiminut kummallakaan naisella. Heidän mielestään hyödyllisin niksi oli näistä neljästä se miten luomiväri saatiin muutettua huulipunaksi sekoittamalla siihen Vaseline-rasvaa.