Tom Hanksin Twitter-kuva leviää: ”Pelottavin koskaan näkemäni rakennus”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Hanks yllätti faninsa jakamalla Twitterissä kuvan newyorkilaisesta rakennuksesta. Miehen mukaan kyseessä oli kammottavin rakennus, johon hän on ikinä törmännyt.

– Tämä on pelottavin koskaan näkemäni rakennus. Mitä ihmettä sen sisällä tapahtuu?, Hanks kirjoitti.

Kuva villiinnytti Tom Hanksin Twitter-seuraajat, jotka alkoivat kehittelemään teorioitaan rakennuksesta ja sen salaisuuksista. Osa Twitter-käyttäjistä tarjosi tähdelle kuitenkin myös todellista tietoa erikoisen näköisestä talosta.

33 Thomas Streetillä sijaitsevan rakennuksen kerrotaan olevan AT&T ja Verizon -teleoperaattorien omistama. Sen kerrotaan kuitenkin olevan nykyään Yhdysvaltojen tiedusteluelin ja -virasto NSA:n käytössä.

The Intercept -sivuston viime vuonna julkaistun raportin mukaan rakennus toimii NSA:n Titanpointe-koodinimisenä vakoilukeskuksena. Pahaenteisen näköinen rakennus siis sulkee sisäänsä todennäköisesti jos jonkin sortin salaisuuksia.