Tom Hanksin Twitter-kuva leviää: ”Pelottavin koskaan näkemäni rakennus”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Hanks yllätti faninsa jakamalla Twitterissä kuvan newyorkilaisesta rakennuksesta. Miehen mukaan kyseessä oli kammottavin rakennus, johon hän on ikinä törmännyt.

– Tämä on pelottavin koskaan näkemäni rakennus. Mitä ihmettä sen sisällä tapahtuu?, Hanks kirjoitti.

Kuva villiinnytti Tom Hanksin Twitter-seuraajat, jotka alkoivat kehittelemään teorioitaan rakennuksesta ja sen salaisuuksista. Osa Twitter-käyttäjistä tarjosi tähdelle kuitenkin myös todellista tietoa erikoisen näköisestä talosta.

33 Thomas Streetillä sijaitsevan rakennuksen kerrotaan olevan AT&T ja Verizon -teleoperaattorien omistama. Sen kerrotaan kuitenkin olevan nykyään Yhdysvaltojen tiedusteluelin ja -virasto NSA:n käytössä.

The Intercept -sivuston viime vuonna julkaistun raportin mukaan rakennus toimii NSA:n Titanpointe-koodinimisenä vakoilukeskuksena. Pahaenteisen näköinen rakennus siis sulkee sisäänsä todennäköisesti jos jonkin sortin salaisuuksia.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat