23-vuotias realityhottis bikineissä – tätä vartaloa kelpaa ihastella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suositut realitysarjat tuottavat saarivaltion markkinoille koko ajan uusia julkkistähtiä, joista osasta tulee myös kansainvälisiä julkkiksia. Viime viikkoina kovaa tuloaan on tehnyt Suomessakin esitetyn The Only Way is Essex -realitysarjan Yazmin Oukhellou.

Yazmin on viettänyt viime päivät lomaillen Etelä-Espanjassa. Nyt hänet nähdään poseeraamassa uima-altaalla Marbellassa, jossa hän oli romanttisella parisuhdelomalla poikaystävänsä kanssa. Kuvaajat huomattuaan pari äityi jopa pusuttelemaan toisiaan.

23-vuotias Yazmin Oukhellou on englantilainen realitytähti, joka tunnetaan The Only Way is Essex -televisiosarjasta. Hän seurustelee seitsemän vuotta vanhemman James Lockin kanssa, joka puolestaan seurusteli aiemmin samasta sarjasta tutun Danielle Armstrongin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash