Breaking Bad -virtuaaliprojektista tihkui tietoja

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Breaking Bad -sarjan luoja Vince Gilligan on aloittanut yhteistyön Sonyn kanssa uuden virtuaaliprojektin muodossa. Projekti tulee liittymään AMC-kanavan huippusuosittuun sarjaan.

Variety-lehden mukaan kyseessä ei tule olemaan varsinainen videopeli, vaan sarjan maailmaan liittyvä virtuaalikokemus. Projektin tarkemmat yksityiskohdat ovat kuitenkin toistaiseksi vielä hämärän peitossa.

Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Andreww Housen mukaan yhtiö esitteli virtuaalitekniikkaa lukuisille televisiokäsikirjoittajille, kuten The Blacklist -sarjan David Shorelle ja Battlestar Galactican Ron Moorelle. Breaking Badin Vince Gilligan oli erittäin innoissaan kokemastaan.

– He pelailivat virtuaalipelejä, ja monet heistä olivat kiinnostuneita näkemästään. Vince ilmoitti kuitenkin ensimmäisenä suoraan haluavansa tehdä jotain kokeellista virtuaalitekniikan kanssa, House kuvailee.

Breaking Bad -sarja sai päätöksensä vuonna 2013 viiden tuotantokauden jälkeen. Vince Gilligan työstää nykyään AMC:n Better Call Saul -sarjaa, joka sijoittuu aikaan ennen Breaking Badin tapahtumia.