Demi Lovato ryhtyi sporttimalliksi – upea kaunotar!

Fitness Lifestyle Terveys Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Kate Hudson on intohimoinen treenaaja ja hän rakastaa muun muassa pilatesta, joogaa, juoksemista ja tanssimista. Palo urheiluun sytytti kipinän aikoinaan myös omaan Fabletics-nimeä kantavaan urheiluvaatemerkkiin, jonka mallina Hudson itsekin usein toimii.

Nyt Kate Hudson on laajentanut valikoimaansa ja aloittanut brändinsä ensimmäisen yhteistyön. Yhteistyökumppanikseen Hudson valitsi laulaja Demi Lovaton, joka esittelee myös omassa sosiaalisessa mediassa hänen rakkauttaan eri treenimuotoihin ja raittiiseen sekä aktiiviseen elämäntapaan.

Laulajatar Demi Lovato on tehnyt yhteistyötä Fabletics-urheiluvaatemerkin kanssa ja toimii oman pienen mallistonsa mainoskampanjan kasvona. Osa Demi 4 Fabletics -urheiluvaatteiden myynnin tuotoista lahjoitetaan tyttöjen liikkumista tukevaan hyväntekeväisyyteen. Mallisto lanseerataan toukokuun puolivälissä, jolloin se tulee myös myyntiin.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat