Koira vaati rapsutuksia – kiitti rapsuttamalla takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit voivat olla hellyydenkipeitä siinä missä ihmisetkin. Eläimet ovat monesti todella taitavia rapsutusten kerjäämisessä ja osaavat vaatia kekseliäillä tavoilla ihmisiltä huomiota. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, kun miehen kainalossa makoileva koira ei ole saada rapsutuksista tarpeekseen.

Mies on kuvannut sängyssä Daisy-koiransa kanssa makoillessaan videon, jossa nähdään miten Daisy pyytää itselleen rapsutuksia. Mies rapsuttaa koiraa hetkisen, minkä jälkeen hän siirtää kätensä kauemmaksi. Tämän jälkeen koira havahtuu heti ja alkaa rapsuttamaan miestä tassuillaan.

Koira on nukahtamaisillaan, mutta herää kuitenkin joka kerta nopeasti kun mies lopettaa rapsuttamisen. Daisy alkaa heti rapsuttamaan miehen partaa tassuillaan merkiksi siitä, että mies ei ole vielä rapsuttanut koiraa tarpeeksi.