Koiranpentu leikki kanan kanssa – sitten ankka tuli väliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinmaailmassa on nähty monia hyvin erikoisia ystävyyksiä, joita on onnistunut muodostumaan eri eläinlajien yksilöistä. Tällä kerralla pieni koiranpentu yritti leikkiä kanan kanssa, mutta joutuikin perääntymään ankan sekaannuttua asiaan.

Videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa koira yrittää saada kanasta itselleen leikkitoveria. Koira yrittää hyppiä kanan päälle ja härnätä sitä, mutta kana ei näytä olevan leikkituulella. Vierestä tilannetta seurannut ankka kokee tilanteen uhkaavana, minkä vuoksi se rientää kanan apuun.

Leikki näyttää ankan silmissä liian rajulta, minkä vuoksi se varmasti ryntääkin kanan apuun ja hätistelee koiran pois. Linnut näyttävät pitävän hienosti toistensa puolia, mutta kana ei luultavasti olisi tarvinnut pelastusta vaan se olisi halutessaan pystynyt itsekin nokkimaan liian innokkaan koiran tiehensä jos olisi halunnut.

The duck coming in to save the chicken is too good! 😂Credit: JukinVideo

Publié par NTD Television sur jeudi 15 juin 2017