Krokotiilitemppu meni pahimmalla tavalla pieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Thaimaassa on paljon eläinpuistoja, jotka ovat tunnettuja siitä, että ne kohtelevat eläimiään kaltoin. Pari vuotta sitten verkossa levisi video Bangkokin krokotiilipuistossa tapahtuneesta onnettomuudesta, jossa krokotiili nappasi kouluttajansa suurten leukojensa väliin. Nyt samanlainen onnettomuus on tapahtunut Ko Samuin eläinpuistossa.

Uhkarohkeassa tempussa kouluttaja asetti päänsä krokotiilin avonaiseen kitaan yleisön kauhistellessa tilannetta vierestä. Tällä kerralla temppu meni kuitenkin pahimmalla mahdollisella tavalla pieleen ja krokotiili päätti haukata miehen päästä kiinni.

Krokotiili riepotteli kouluttajaansa parin sekunnin ajan ennen kuin se päästi otteensa irti ja perääntyi takaisin altaaseen. Kuin ihmeen kaupalla kouluttaja selvisi tapahtuneesta ja perääntyi altaan reunalta. Video osoittaa jälleen kerran sen, että arvaamattomia villipetoja ja niiden saalistusviettiä on vaikeaa kouluttamallakaan saada eläimistä pois.