Nainen, näin saat parhaan profiilikuvan Tinderiin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusien ihmisten tapaaminen ja ensikohtaaminen tapahtuvat nykyään todella usein jossakin sosiaalisen median kanavassa tai deittailusovelluksessa. Sen vuoksi onkin todella tärkeää, että itsestään pystyy antamaan hyvän vaikutelman tuntemattomalle henkilölle jo pelkän profiilikuvan ja lyhyen kuvaustekstin avulla.

Nyt deittailun ammattilaiset ovat antaneet Elite Daily -sivuston kautta naisille parhaat vinkkinsä, joiden avulla naiset voivat saada miehet kiinnostumaan pelkän kuvan avulla.

1. Valitse ensimmäiseksi kuvaksi kuvistasi paras

Miehet keskittyvät eniten ensimmäiseen näkemäänsä kuvaan, joten pidä huolta siitä, että juuri ensimmäinen kuva on paras otos sinusta.

2. Hymyile, näytä hampaasi ja näytä onnelliselta

Iloiset ihmiset vetävät toisia ihmisiä puoleensa, joten muista hymyillä profiilikuvassa ja näyttää onnelliselta, koska se saa ihmiset kiinnostumaan sinusta helpommin.

3. Valitse totuudenmukainen kuva

Älä yritä ottaa profiilikuvaasi sellaisesta kuvakulmasta, että ulkonäkösi muokkautuu tai näyttää erilaiselta kuin se oikeasti on. Älä peitä silmiäsi isoilla aurinkolaseilla tai valitse sellaista kuvaa, jossa kasvosi on muokattu tai osaksi peitetty Snapchat-filtterillä.

4. Lisää kuvaan jotakin kiinnostavaa

Kuvaan kannattaa lisätä jokin humoristinen, kiinnostava ja persoonastasi tai harrastuksistasi kertova asia, joka toimii hyvänä keskustelun avaajana.