Näissä paikoissa harrastetaan eniten julkista seksiä – montako olet kokeillut?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuumottava kiiman tunne menee yleensä ohi vain paineita purkamalla. Pariskunnat saattavat intoutua villiin syleilyyn jopa julkisella paikalla viis välittämättä mahdollisesta paljastumisesta ohikulkijoille. Kiinni jäämisen pelko saattaa jopa antaa kerrointa nautinnolle.

Superdrug-yritys toteutti kyselyn tuhannelle amerikkalaiselle ja tuhannelle eurooppalaiselle julkisista paikoista, joissa he olivat harrastaneet seksiä. Yleisin paikka eroottiselle sessiolle antautumisesta löytyy puistosta. Lähes 17 prosenttia kyselyyn vastanneista myönsi harjoittaneen sitä kauneinta puistossa.

Toiseksi listalle nousi ranta, kolmanneksi yleinen vessa ja neljänneksi auto, joka oli pysäköity julkiseen autotalliin tai parkkipaikalle. Seitsemän prosenttia myönsi harrastaneensa seksiä työpaikalla. Listalle pääsivät myös pukukopit, uimahallit, luontopolut, elokuvat, sivukujat ja baarit. Myös sauna, luokkahuone ja hissi ovat toimineet joidenkin pariskuntien lemmen areenana.