Taapero näki morsiamen kadulla – luuli lempikirjansa prinsessaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shandace Robertson oli juuri mennyt naimisiin Scott Robertsonin kanssa Seattlen Ballardissa, jossa he astuivat hetkiseksi ulos kadulle juhlapaikastaan ottamaan kuvia. Kadulla sattui olemaan samaan aikaan myös äitinsä kanssa kävelemässä oleva pieni tyttö, joka luuli Shandacea prinsessaksi.

Taaperon äiti kertoi BuzzFeed-sivustolle, että hänen tyttärensä oli jo viikkoja kantanut äidin kirjaa mukanaan siksi, että kannessa oli valkoiseen leninkiin pukeutunut nainen. Tyttö oli pitänyt aikuisten romaania omana prinsessakirjanaan, jota hän toisinaan esitti lukevansa. Kun tyttö näki kadulla morsiamen, hän oli osoittanut naista äidille innoissaan ja kertonut, että kirjan kannessa oleva prinsessa on heidän edessään.

Shandace oli pitänyt taaperoa hyvin suloisena ja antanut hänen morsiuskimpustaan yhden kukan tytölle ja ottanut hänen kanssaan yhteiskuvia. Tytöllä sattui olemaan hänen lempikirjansa vielä mukanaankin, minkä avulla hän tunnisti kadulle astelevan prinsessan. Tämän ihanan sattumuksen sekä morsian että pieni tyttö tulevat muistamaan varmasti vielä pitkään.