Kultainennoutaja halusi nähdä pentunsa – hellyttävä tilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun koirat saavat pentuja, pennut ovat emossaan kiinni hyvin tiiviisti imetyksen ajan. Tällöin uros voi tuntea itsensä hieman ulkopuoliseksi yrittäessään päästä näkemään omia pentujaan. Nyt tällainen tilanne tallentui videolle, jossa nähdään kultainennoutaja pentuineen.

Facebookissa on lähtenyt leviämään hellyttävä video, jossa uroskoira yrittää päästä katsomaan pentujaan. Pennut ovat kuitenkin juuri ruokailemassa, minkä vuoksi imettävä emo ei ole päästämässä urosta koskemaan pentuja.

Videolla nähdään miten tyytyväiseltä emo näyttää imettäessään isoa pentukatrastaan. Pentueen isä yrittää kurkotella pentuja kohti, mutta emo näyttää koiralle lempeällä katseella sen paikan, joka on lattialla. Uros käy malttamattomana maahan makaamaan ja odottelemaan, että saisi tehdä lähempää tuttavuutta pentujen kanssa.

Father dog longs to say Hi to his newborn puppies…😊Credit: JukinVideo

Publié par NTD Television sur dimanche 18 juin 2017